Funktioner och integrationer

Mer än bara SMS

Dataunderlag

SMS-Services telefonnummer uppdateras ständigt – med data från 102 telefonbolag och över 5,6 miljoner telefonnummer. Kompletterat med diverse filtreringsalgoritmer säkerställer detta högsta möjliga träffsäkerhet.

SMS-chatt

Aktivera funktionen SMS-chatt för att möjliggöra dialoger med dina slutanvändare och medarbetare. En fördel i situationer med t.ex. vattenläckage i ett område, bristfälliga mätaravläsningar eller samordning av jourtider.

Gemensam registreringssida

app.sms-service.dk har vi utvecklat en gemensam registreringsapplikation där invånarna kan registrera sig för respektive avregistrera sig från de avsändare de vill. En praktisk tjänst som samtidigt ökar den totala registreringsprocenten.

Visning på webbplatsen

Din webbplats kan integreras med SMS-Services iFrames och moduler för visning och rapportering av drift och meddelanden. Dessa kan enkelt utformas och moduleras så att utseendet och innehållet passar din webbplats.

Modul för registrering och avregistrering

Vi erbjuder dig en modul som gör det möjligt för kommuninvånare med dolt nummer, kontantkort eller företagsmobil att registrera sig för SMS-Service hos dig. Modulen kan implementeras på din webbplats.

API

SMS-Service kan integreras med egna IT-system via ett omfattande API. API:t utökas ständigt som ett resultat av det nära samarbetet med befintliga kunder – och kan i många fall skräddarsys efter önskemål.

Textmallar

Spara tid, undvik trista stavfel och ge hela organisationens kommunikation ett enhetligt utseende. Kan konfigureras för både SMS, Tal-SMS, Webb, och Facebook.

Facebook och e-post

Om dina SMS-utskick ska offentliggöras, kan du med några få klick lägga upp dem på din Facebook- och Twitter-sida. Dessutom kan du skicka meddelandet till mottagarens e-postadress om denne har uppgett någon.

Rapportering

Kombinera distributionen av information med rapportering av driftstörningar.

Val av kartor

Välj områden, sträckor eller specifika adresser på en detaljerad karta.

Integrationer och samarbetspartners

kamstrup
Digpro
Open e-Platform
sitevision
edp by vertigis
meaplus

Vill du få en gratis genomgång av vad SMS-Service är?

På Blue Idea är vi redo att hjälpa dig och ditt team.

Hämta GDPR-material

Många tack för ditt intresse!